festyfit-logo
Tickets kopen

Ferenc Weisz


Koop tickets


15:40 - 16:40
Impliciet leren, zin of onzin?
In deze workshop wordt besproken hoe je impliciet leren kunt verwerken in je sportlessen. Impliciet leren wordt wel gedefinieerd als het leren van een vaardigheid zonder bewust kennis op te doen en te gebruiken over de ins en outs van de bewegingsuitvoering. Impliciet leren is leren door te doen zonder bewust te zijn hoe het moet. Met impliciet leren wordt men meer lichaamsbewust. Bij impliciet leren worden beweegpatronen opgeslagen in het langetermijngeheugen, dat ook wel de 'harde schijf' van het brein wordt genoemd. Doordat de bewegingspatronen worden opgeslagen in het langetermijngeheugen, zijn ze beschikbaar voor automatische verwerking zonder dat we ons er bewust van hoeven te zijn. Dit maakt het mogelijk om de bewegingen efficiënt en zonder nadenken uit te voeren. Met deze workshop leren we om in grotere mate de ‘harde schijf’ van het brein te trainen dan het ‘werkgeheugen’.
FESTYFIT 2024
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 | LOCATIE: ARNHEM
Op 20 mei gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 LOCATIE: ARNHEM
Op 20 mei gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram