festyfit-logo
Tickets kopen

Joey Happe


Koop tickets


14:15 - 15:15
Health check met Multiscan
Multiscan FIT test-en analyse systemen zijn niet meer weg te denken uit een gezonde fitness onderneming. In deze lezing zal Joey Happe zijn expertise en ervaringen delen over het inzetten van Multiscan systemen voor het begeleiden van cliënten en leden. Joey heeft al heel wat ervaring opgedaan in de gezondheidsbranche en weet ook als geen ander dat meten weten is. Maar hoe deze informatie samenbrengen en omzetten in de praktijk in het belang van je klant/patiënt/sporter? Door de snel veranderende tijden in o.a. de sportwereld en de fysiotherapie de afgelopen jaren, is het alsmaar belangrijker geworden om op een preventieve en individuele manier zorg en begeleiding in te zetten. Door middel van enkele praktijkvoorbeelden en verdienmodellen zal Joey hier dieper op ingaan. Of je nu een personal trainer, gym owner, fysiotherapeut, diëtiste,…. bent, de mogelijkheden zijn heel breed inzetbaar.
FESTYFIT 2024
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 | LOCATIE: ARNHEM
Op 20 mei gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 LOCATIE: ARNHEM
Op 20 mei gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram