festyfit-logo
Tickets kopen

Malou Kuipers


Koop tickets


12:50 - 13:50
Full body explosion
Explodeer mee met Full body explosion. Een gloednieuwe les van 30 minuten waarbij de muziek je meeneemt in het uitvoeren van een eindeloze variatie aan kracht en explosieve oefeningen. Hiermee train je jouw hele lichaam. De workout wordt uitgevoerd met behulp van een body pump stang en een landmine. Doordat je zelf bepaalt welke gewichten er gebruikt worden tijdens de workout is het behalen van persoonlijke trainingsdoelen binnen handbereik. Laat deze kans om jezelf uit te dagen en sterker te worden niet aan je voorbij gaan, kom vandaag nog naar de workout en ontdek de kracht die in jou schuilt Bio Malou Kuipers Maak kennis met Malou: Een energieke workout-instructrice die voor de Full Body Explosion workout klaarstaat om jou mee te nemen op een uitdagende reis naar een fit en gezond lichaam. Met haar aanstekelijke enthousiasme en passie voor sport zal Malou je inspireren om het beste uit jezelf te halen tijdens haar workout, ongeacht je fitnessniveau. Dus, bereid je voor om te zweten, te bewegen en te genieten, want met Malou aan het roer is het altijd een feestje!
FESTYFIT 2024
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 | LOCATIE: ARNHEM
Op 20 mei gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 LOCATIE: ARNHEM
Op 20 mei gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram