festyfit-logo
Tickets kopen

Mark Tuitert


Koop tickets


11:25 - 12:25
DRIVE: train je stoïcijnse mindset
Mark Tuitert deelt in zijn presentatie op openhartige wijze zijn verhaal en laat zien hoe jouw mindset de bepalende factor is voor hoe je omgaat met alles wat je tegenkomt in je leven. Met DRIVE haal jij je doelen mét de juiste mentale balans. Wil jij het beste uit jezelf halen? Train je stoïcijnse mindset! Deze lezing is een ‘must follow’ voor elke ondernemer die FESTYFIT gaat bezoeken. Bio Mark Tuitert: Mark Tuitert stapte op jonge leeftijd van het skeeleren over op het langebaanschaatsen en specialiseerde zich in de korte- en middellange afstanden. Hij stond te boek als het grootste schaatstalent ter wereld, maar valpartijen, ziekte en persoonlijke worstelingen voorkwamen dat hij dat talent maximaal kon benutten. Dit gaf hem de kans zijn talenten op ander gebied in te zetten. Na vijftien jaar aan de wereldtop te hebben geschaatst en vele grote toernooien te hebben gewonnen, met als toppunt Olympisch Goud op de 1500 meter in 2010, viel na een periode van moedige keuzes en vastberadenheid na deelname aan de Olympische Spelen in Sochi 2014 het doek. Echter was Mark Tuitert na zijn carrière als topsporter vastberaden ook op maatschappelijk gebied de top te bereiken. Mark Tuitert spreekt gepassioneerd over ‘dromen’ en ‘sterker worden door tegenslagen’. Ook spreekt hij motiverend over (het durven van) keuzes maken, succesvol samenwerken en eigen verantwoordelijkheid. ‘Zoek je eigen grenzen op, durf te falen en buig tegenslagen en onzekerheden om tot een drijvende kracht.’ Het pad naar succes zal voor ieder anders zijn. Die van Mark ging alles behalve in een rechte lijn. Met de nodige horten en stoten. Ondersteund door een beleving in beeld en geluid samen met interactie van zijn publiek zorgt hij voor een inspirerende sessie met zijn eigen verhaal recht uit het hart als leidraad.
FESTYFIT 2024
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 | LOCATIE: ARNHEM
Op 3 juni gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
Dagen
126
Uren
02
Minuten
20
Seconden
51
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 LOCATIE: ARNHEM
Op 3 juni gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
Dagen
126
Uren
02
Minuten
20
Seconden
51
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram