festyfit-logo
Tickets kopen

Melanie Verbueken


Koop tickets


10:00 - 11:00
"Gratis" nieuwe klanten werven voor fitnessprofessionals
In deze workshop leren fitnessprofessionals hoe ze “gratis” klanten kunnen werven. De volgende onderwerpen komen voorbij. Organische leadgeneratie: verken de ins en outs van organische leadgeneratie en ontdek hoe je deze effectief kunt inzetten om potentiële klanten aan te trekken zonder advertentiekosten. Zichtbaarheid in Google verbeteren: leer hoe je je online aanwezigheid kunt optimaliseren en je zichtbaarheid in Google kunt vergroten om meer bezoekers naar je website te leiden. Je website screenen: Melanie bespreekt hoe je je website kunt analyseren om ervoor te zorgen dat deze geoptimaliseerd is voor conversies, zodat bezoekers eerder geneigd zijn om zich aan te melden of contact op te nemen. Social media: ontdek het belang van social media voor fitnessprofessionals in 2023 en de beste manier om social media in te zetten om je online aanwezigheid te verbeteren en meer leads te genereren. Deze lezing biedt waardevolle informatie en praktische tips en voorbeelden voor fitness- en sportprofessionals die hun bedrijf willen laten groeien door middel van gratis leadgeneratie. Melanie Verbueken is een specialist in de fitnessbranche, met jarenlange ervaring in zowel het managen van sportscholen als het werken met diverse fitnessbedrijven.
FESTYFIT 2024
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 | LOCATIE: ARNHEM
Op 3 juni gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
Dagen
126
Uren
02
Minuten
44
Seconden
27
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 LOCATIE: ARNHEM
Op 3 juni gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
Dagen
126
Uren
02
Minuten
44
Seconden
27
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram