festyfit-logo
Tickets kopen

Richard van Beek


Koop tickets


15:40 - 16:40
EMS-training: Voordelen, uitdagingen en toepassingen
Elektro spierstimulatie (EMS) is een trainingsmethode waarbij elektrische impulsen worden gebruikt om spiercontracties te veroorzaken. Deze methode heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot het gebruik van elektrische visjes in de oudheid voor medicinale doeleinden. In de 18e eeuw werd de eerste experimentele toepassing van elektriciteit op spieren uitgevoerd door Luigi Galvani, die ontdekte dat spieren konden samentrekken als ze werden blootgesteld aan elektrische stroom. Sindsdien is EMS verder ontwikkeld en toegepast in de fysiotherapie en sporttraining. Richard neemt je mee in de toekomst van EMS die in zijn ogen nog in de kinderschoenen staat en zijn missie is om goede EMS-opleidingen te gaan aanbieden voor iedereen die een duurzame en succesvolle carrière wil hebben in de groeiende EMS markt. Bio Richard van Beek Opleiding bij EG Leffelaar Amsterdam | Sporttherapie Personal Performance Coach voor professionele voetballers en andere atleten (atletiek/crossfit). Mastertrainer miha bodytec voor de gevorderde cursussen, zoals EMS training bij a-specifieke rugklachten. Eigenaar en oprichter Personal Switch (EMS studio in de Achterhoek).
FESTYFIT 2024
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 | LOCATIE: ARNHEM
Op 20 mei gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 LOCATIE: ARNHEM
Op 20 mei gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram