festyfit-logo
Tickets kopen

Tom Gerkema


Koop tickets


10:00 - 11:00
Bokszaktraining
In deze workout ga je lekker werken in de dojo op de bokszakken, waarbij er verschillende werkvormen worden aangeboden met stoten en trappen. Af en toe wordt er ingezoomd op technische vaardigheden en kijken we hoe je op een veilige en leuke manier ook explosief kan werken op de bokszak. Een leuke workout voor elk niveau om de dag goed mee te starten! Opmerking: svp meenemen naar deze workout: korte broek; t-shirt; handdoek; bidon; bandage is wel wenselijk eigen bokshandschoenen en scheenbeschermers zijn niet noodzakelijk, maar mag je wel zelf meenemen. In de dojo zijn schoenen verboden, dus er wordt gewerkt op blote voeten. Tom is op zijn 5e begonnen met judo en sindsdien is hij niet meer weg te slaan uit de dojo. De verschillende facetten van vechtsporten vindt hij zeer interessant en hij heeft zich op meerdere vlakken ontwikkeld. Zo is hij naast judo ook jiu-jitsu, kickboksen en defendokai gaan trainen en heeft hij hier ook meerdere leraren diploma's van behaald. Na zijn opleiding aan de HALO (Sportacademie in Den Haag) is hij een aantal jaar werkzaam geweest als sportinstructeur voor het opleidingsinstituut van Justitie. 14 jaar geleden is Tom les gaan geven op het CIOS in Arnhem en dat doet hij nog steeds met veel plezier.
FESTYFIT 2024
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 | LOCATIE: ARNHEM
Op 20 mei gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 LOCATIE: ARNHEM
Op 20 mei gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram