festyfit-logo
Tickets kopen

Sofie Dijkman


Koop tickets


11:25 - 12:25
ClubJoy Aqua 11
New kid in town, Sofie Dijkman, staat garant voor een glimlach op je gezicht. Haar heerlijke humor zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt in haar les. Vol passie leert ze jou de gaafste moves. Sofie is ontwapenend en een multitalent. ClubJoy is dé ClubJoy groepsles in het water. Alle spieren worden getraind en de hartslag gaat flink omhoog. Een intensieve les is het zeker, maar het is ook een groepsles met een lage schokbelasting op de gewrichten. ClubJoy Aqua staat vooral bekend om de herkenbare muziek, die je waarschijnlijk volop meezingt tijdens jouw workout. Doen!


14:15 - 15:15
ClubJoy Dance Party 12
De routing van ClubJoy Dance Party varieert van latin tot show, van hiphop tot house. Moeilijk is het niet, aanstekelijk is het zeker! Laurie en Sofie weten als geen ander hoe je de zaal helemaal kan laten exploderen. Op zoek naar een energy boost? Doe dan mee aan ClubJoy Dance Party.
FESTYFIT 2024
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 | LOCATIE: ARNHEM
Op 20 mei gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 LOCATIE: ARNHEM
Op 20 mei gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram