festyfit-logo
Tickets kopen

OVER

FESTYFIT is ontstaan vanuit de visie om zoveel mogelijk mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met een healthy lifestyle. Daarnaast moet het event een ware inspiratievijver zijn voor alle professionals in de fitness en lifestyle branche. Niet zomaar een sportevenement, maar het jaarlijkse dagje uit met collega’s en vrienden dat je gewoon niet wilt missen.

Festyfit 2023
In cios Arnhem

FESTYFIT staat geheel in het teken van experience en connectie. Ben je fitnessondernemer, trainingsprofessional, voedings- en/of lifestyle coach, of ben je gewoon bewust bezig met een gezonde levensstijl? FESTYFIT is the place to be. 

Met meer dan 90 activiteiten is er voor iedereen een passende routing. Bovendien hebben we de activiteiten gelabeld per doelgroep. Ben je een fitnessondernemer, dan zijn de activiteiten met de letter O het meest interessant voor jou. Fitness professional? Volg dan de letter P. Fanatieke sporters? Voor jullie is de letter F het meest interessant om te volgen.

Kortom, voor iedereen is er een interessante routing. Een routing voor stepfanaten, ClubJoy fans, een body&mind routing, maar ook voor de dance liefhebbers is de keuze indrukwekkend. Trainers uit binnen- en buitenland, waaronder Katia Vasilenko, Carlos Ramirez, Gilton Franklin en Lars Schuijling staan voor jou klaar om jou de ultieme fitness experience te bezorgen.

Officiële partners van festyfit

Hoe werkt het online inschrijven?

Stap 1

Klik op de button “TICKETS KOPEN”.

Stap 2

Je bent nu in de ticketshop beland. Klik hier bij “Entreeticket” op de “+” en/of “-“ knop om het gewenst aantal deelnemers te selecteren.

Stap 3

Vink de checkbox aan “I agree to the terms of service of Eventix”. Hiermee accepteer je de algemene voorwaarden van Eventix. Klik op “Next” om vervolgens de gewenste workouts per deelnemer te kunnen selecteren.

Stap 4

Vul in het eerste veld je eigen gegevens en in het volgende veld de naam en het e-mailadres van de (eerste) deelnemer in. Wanneer je zelf ook deelnemer bent, kun je klikken op “fill in”. Je gegevens worden dan overgenomen uit het eerste veld.

Stap 5

Selecteer per uur de gewenste workout of lezing. Je klikt op “▽” en krijgt vervolgens een keuzemenu te zien. Nadat je jouw keuze(s) hebt gemaakt klik je op “Next”.

Stap 5A

Indien meer deelnemers worden aangemeld, herhaal je stap 5 voor de overige deelnemers.

Stap 6

Kies je betaalmethode en klik vervolgens op “Place order”. Volg de betaalinstructies op die je ziet op het scherm. Na betaling wordt jouw ticket toegestuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres.

Belangrijk:

Neem je ticket mee naar het event. Dit kan digitaal op je smartphone, of je neemt een uitgeprint ticket mee.

Bestel direct jouw Festyfit tickets

Tickets kopen
FESTYFIT 2024
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 | LOCATIE: ARNHEM
Op 20 mei gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 LOCATIE: ARNHEM
Op 20 mei gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
crossmenuwarningcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram