festyfit-logo
Tickets kopen

Pricing

Een dag naar hét fitness en lifestyle event van Nederland hoeft helemaal niet duur te zijn. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen richting een gezondere lifestyle. Daarom kost een ticket voor FESTYFIT slechts € 59,-. Met een ticket kun je deelnemen aan alle activiteiten die wij op 11 juni te bieden hebben. Selecteer jouw favoriete routing en laat je inspireren!

Festyfit is powered by

Festyfit pricing

59,- single ticket
Tickets zijn eenvoudig te bestellen, tegen een prijs van € 59,- (exclusief een ticket fee van € 1,00). Voor dit bedrag kun je de gehele dag deelnemen aan jouw favoriete workouts van de beste presenters van Europa en volg je lezingen van toonaangevende sprekers zoals Jelmer Siemons en Linda Hoogervorst.

Bezoek ook eens onze beursvloer en laat je bijpraten over alle laatste trends en ontwikkelingen in het fitness landschap. 

De keuze is enorm, dus jezelf vervelen is echt onmogelijk! Zoals je van ons gewend bent, zal het ook aan beleving niets te wensen over laten. We werken met sublieme techniek, zowel op het gebied van licht als geluid, om jou de ultieme fitness experience te bezorgen. Waar wacht je nog op? Bestel je ticket, laat je inspireren en krijg een energy boost waar je nog maanden op kan teren!
Yes, ik schrijf me in!

Bestel direct jouw Festyfit tickets

Tickets kopen
FESTYFIT 2024
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 | LOCATIE: ARNHEM
Op 20 mei gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 LOCATIE: ARNHEM
Op 20 mei gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram