festyfit-logo
Tickets kopen

Annemarie van Gaal


Koop tickets


12:45 - 13:30
Tegenwind vraagt om inventief ondernemen
Annemarie van Gaal geniet van het podium, maar nog meer geniet ze ervan om anderen te inspireren en motiveren om anders te denken. Een lezing is wat haar betreft pas geslaagd als iedereen met minimaal drie nieuwe inzichten en vijf ideeën de zaal verlaat. De ondernemers carrière van Annemarie begon in de negentiger jaren in Rusland, waar ze de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette. In Nederland werd ze ook bekend door haar inzet voor bewustwording in financiële zaken. Daarnaast is Annemarie investeerder in verschillende ondernemingen, adviseur en commissaris bij diverse grote bedrijven. Ze is geïnteresseerd in alle aspecten van het ondernemerschap waarbij lef en innovatie een grote rol spelen. Er is weinig dat haar afschrikt of ontmoedigt omdat zij ervan overtuigd is dat er voor iedere uitdaging of complex vraagstuk goede oplossingen te vinden zijn. Onze branche kent roerige tijden. De uitdagingen die op ons zijn afgeworpen en de tegenwind die onze branche ervaart zijn niet mis. We hebben Annemarie gevraagd om ons te komen inspireren met haar creatieve inzichten en ideeën.
EARLY BIRD TICKETS
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 | LOCATIE: ARNHEM
Bestel je tickets voor 1 juli, dan betaal je slechts € 45,- (i.p.v. € 59,-) voor een Festyfit Sports ticket, of € 75,- (i.p.v. € 99,-) voor een Festyfit VIP Business ticket.
BESTEL VOOR 1 JULI MET KORTING
Dagen
102
Uren
15
Minuten
52
Seconden
12
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 LOCATIE: ARNHEM
Bestel je tickets voor 1 juli, dan betaal je slechts € 45,- (i.p.v. € 59,-) voor een Festyfit Sports ticket, of € 75,- (i.p.v. € 99,-) voor een Festyfit VIP Business ticket.
EASRLY BIRD TICKETS
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram