festyfit-logo
Tickets kopen

Marjan Sunfire


Koop tickets


10:00 - 11:00
ClubJoy Yoga 76
Zeg je yoga, dan zeg je Marjan Sunfire! Met een bak aan ervaring en kennis, begeleidt Marjan jou moeiteloos en op een laagdrempelige manier van de ene yogapose naar de andere. Je zal versteld staan van je eigen kwaliteiten. ClubJoy Yoga is naast ClubJoy Pilates dé body & mind les van ClubJoy. Diverse stromingen komen aan bod. Een tai chi warm-up, sun salutations, maar ook strength oefeningen die zijn afgeleid van pilates kom je tegen. Of je nu wilt werken aan flexibiliteit, kracht of balans, met deze workout komt dat allemaal goed. Nanda en Marjan begeleiden jou op vakkundige wijze van houding naar houding, bieden verdieping waar dat kan en bieden opties waar het nodig is.


14:15 - 15:15
ClubJoy Pilates 12
Op deskundige wijze laat Marjan jou kennis maken met ClubJoy Pilates. Wie denkt dat deze workout niet intensief is komt bedrogen uit. Marjan weet jou als geen ander te coachen op een loepzuivere techniek. Brandende spieren is het resultaat. Daarnaast wordt gewerkt aan een verbetering van mobiliteit en flexibiliteit en uiteraard wordt uitgebreid stilgestaan bij een juiste ademhalingstechniek. Zoek je meer diepgang in een pilates workout? Dan ben je bij Marjan aan het juiste adres.
FESTYFIT 2024
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 | LOCATIE: ARNHEM
Op 20 mei gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 LOCATIE: ARNHEM
Op 20 mei gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram