festyfit-logo
Tickets kopen

Christos Gabriel


Koop tickets


11:25 - 12:25
Step
Christos is afgestudeerd aan de Democritus Universiteit van Griekenland (B.Sc in Sport Science & Physical Education). Hij werkt als International fitness presenter en presenteerde in vele landen in Europa en daarbuiten in Azië en de VS. Zijn step routine is voor iedereen te volgen. Christos staat erom bekend dat hij werkelijk alle deelnemers weet in te pakken met zijn charisma en teaching skils. Kom dat ook ervaren in deze goed opgebouwde step workout! Leuke beats, Grieks temperament en passie voor de sport. Doe je mee?


10:00 - 11:00
Glam Dance
Christos is afgestudeerd aan de Democritus Universiteit van Griekenland (B.Sc in Sport Science & Physical Education). Hij werkt als International fitness presenter en presenteerde in vele landen in Europa en daarbuiten in Azië en de VS. Christos neemt je in deze geweldig leuke dance fitness workout aan de hand. De workout is voor iedereen te volgen en is een combinatie uit verschillende dansstijlen en fitness elementen. Bevrijd je geest, xpress yourself en beweeg op het ritme!
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram