festyfit-logo
Tickets kopen

Denise Jennissen


Koop tickets


10:00 - 11:00
ClubJoy NRG 12
Pas op voor deze stoere dame. Zodra Denise op stoom komt gaat het dak eraf. ClubJoy NRG is een workout geïnspireerd op het hardlopen en eenvoudige aerobic passen. Bodyweight krachtoefeningen maken de workout helemaal compleet. Tijdens deze routine gaat jouw burpee alarm zeker een paar keer af en ademhalingsstress is onvermijdelijk. De heerlijke beats van de muziek en de bekende lyrics zorgen voor een ultieme ervaring en slepen jou met gemak door de training heen. Party gevoel gegarandeerd!


12:50 - 13:50
ClubJoy Fit&Shape 56
ClubJoy Fit&Shape is de meest gevarieerde les van ClubJoy. Het eerste half uur staat volledig in het teken van cardio, met easy-to-follow aerobic passen en een vleugje experience. De hartslag gaat flink omhoog. Het tweede gedeelte van de workout bestaat uit spierversteviging, waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Tijdens deze les maak je gebruik van plates, een tube en/of een booty band.
FESTYFIT 2024
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 | LOCATIE: ARNHEM
Op 20 mei gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 LOCATIE: ARNHEM
Op 20 mei gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram