festyfit-logo
Tickets kopen

Dennis Engelen


Koop tickets


10:00 - 11:00
Sportvoeding: Hoe bereid je je voor op een te leveren sportprestatie?
Tijdens deze lezing zul je je eigen sportprestatie onder de loep nemen en een voedingsplan maken voor een door jouw gekozen sportprestatie. Je kijkt naar wat er nodig is om je lichaam vooraf te voorzien van de juiste brandstoffen, te bekijken of je tijdens de te leveren prestatie nog iets nodig hebt en wat je kan doen om na je sportprestatie te herstellen. Dit alles doen we in een interactieve vorm en wisselen we steeds van theorie naar de dagelijkse praktijk. Sinds mijn jeugd ben ik gefascineerd door alles wat met beweging te heeft. Zo ben ik in de vele sporten die ik beoefend heb altijd op zoek geweest naar de vraag; hoe lever ik een optimale prestatie? Sinds mijn studie aan de ALO in Nijmegen binnen het expertiseteam Sports and Excercise Nutrition werd mijn interesse verder gewekt en in het speciaal voor het thema voeding. Sinds het afronden van mijn studie in 2014 ben ik werkzaam op het CIOS en houd ik mij zowel binnen als ook buiten mijn werk bezig met alles rondom voeding, gezondheid en beweging. Binnen mijn werk als docent en voorheen bootcamp trainer kan ik de theorieën over sportvoeding ook delen met een groep mensen en ze ook verder helpen met de zoektocht naar een optimale sportprestatie.
FESTYFIT 2024
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 | LOCATIE: ARNHEM
Op 20 mei gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 LOCATIE: ARNHEM
Op 20 mei gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram