festyfit-logo
Tickets kopen

Joeval Benjamins


Koop tickets


12:50 - 13:50
De weak link bij performance training
Joeval Benjamins is sportfysiotherapeut met een enorme voorliefde voor training geven en trainers trainen. Het opsporen van de weak-link om deze vervolgens te verbeteren en zo de atleet naar een hoger niveau te tillen is voor hem het ultieme doel van Performance Training. Hij neemt je mee met voorbeelden, anekdotes en een vleugje humor waardoor je na afloop niet alleen met extra kennis maar ook met handzame testen en adviezen de zaal verlaat en vermoedelijk de dagen erna meteen mee aan de slag kunt.


14:15 - 15:15
"Zwemmen en triathlon = de nieuwe marathon!"
Joeval Benjamins, goededoelentrainer.nl geeft al jaren startende zwemmers beginners clinics voor het goede doel (oa de Groninger Swimchallenge). Hij weet als geen ander wat er nodig is om rustig te worden bij het zwemmen van de borstcrawl en waarom ook hele fitte sporters moeite hebben met een lang stuk achter elkaar zwemmen. Doe deze zwemtraining dan ook vooral mee, als je zelf beter wilt gaan zwemmen. Je krijgt genoeg oefeningen en techniek tips om er vervolgens zelf mee aan de slag te gaan en wie weet wel deze zomer met een triatlon wedstrijd mee te doen?
FESTYFIT 2024
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 | LOCATIE: ARNHEM
Op 3 juni gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
Dagen
126
Uren
03
Minuten
35
Seconden
42
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 LOCATIE: ARNHEM
Op 3 juni gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
Dagen
126
Uren
03
Minuten
35
Seconden
42
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram