festyfit-logo
Tickets kopen

Larz


Koop tickets


12:50 - 13:50
90’s R&B and Hiphop
Larz a.k.a. The Energy Man, staat bekend om zijn energieke workouts. Iets na het middaguur gaat Area 1 helemaal los tijdens een ware 90’s R&B and Hiphop session. Samen met DJ Gilton Franklin rockt Larz tha house zoals niemand anders dat kan en gaat hij back to the 90’s. Als dat geen feest wordt, wat dan wel? Bereid je voor op stoere moves en een ongekende energy boost.


14:15 - 15:15
Step by LARZ
Een stevige step workout van International Nike Master Trainer Lars Schuijling mag natuurlijk niet ontbreken op welk fitness event dan ook. Bereid je voor op een ongekend gave routine die je niet voor mogelijk zou houden. Larz tilt zijn step workouts steeds weer naar ongekende hoogte en neemt jou mee in zijn overweldigende energie. Nee zeggen is geen optie. Daag jezelf uit en doe mee!


15:40 - 16:40
Get Shredded
Zeg je Larz, dan denk je van oudsher aan waanzinnige hiphop workouts en next level step routines. Dat Larz een multitalent is mag duidelijk zijn. De laatste jaren heeft hij zich meer en meer toegespitst op trendy workouts en HIIT-trainingen die hij onder andere geeft bij Saints & Stars in Amsterdam. Zijn Holy Shred workouts zijn daar een waar begrip. Op FESTYFIT mag je zijn HIIT-training aan den lijve ondervinden. Are you ready to get shredded?
FESTYFIT 2024
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 | LOCATIE: ARNHEM
Op 20 mei gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 LOCATIE: ARNHEM
Op 20 mei gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram