festyfit-logo
Tickets kopen

Peter van der Steege


Koop tickets


11:00 - 11:45
Ontgrendel de geheimen van Personal Branding
Powered by Fitbrand. Peter van der Steege is jouw gids in de wereld van branding. Met ruim 15 jaar ervaring in het opzetten van meer dan 100 krachtige merken, waaronder Basic-Fit. Met meer dan 15 jaar ervaring in het opbouwen van merken als Basic-Fit, geef ik je een insider blik op wat echt telt voor elke succesvolle ondernemer: Personal Branding. In de overvolle markt van vandaag is het vinden van jouw unieke stem essentieel. Het gaat niet alleen om wat je doet, maar vooral om hoe je het doet en hoe je anderen laat zien wie je bent. Dit is hoe je opvalt, verbinding maakt en je netwerk uitbreidt. Op 29 september duik ik tijdens het FestyFit Festival dieper in hoe je jouw persoonlijke merk kunt ontwikkelen dat niet alleen jouw ware zelf laat zien, maar ook resoneren zal met je ideale klant. Verwacht geen gewone lezing, maar een dynamische sessie vol praktische tips, echte voorbeelden en natuurlijk een flinke dosis inspiratie. Maak je klaar om geïnspireerd te worden, je perspectieven te verbreden en leider in het veld te worden? Dan ben je ook in staat om jouw merk naar een hoger niveau te tillen.
EARLY BIRD TICKETS
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 | LOCATIE: ARNHEM
Bestel je tickets voor 1 juli, dan betaal je slechts € 45,- (i.p.v. € 59,-) voor een Festyfit Sports ticket, of € 75,- (i.p.v. € 99,-) voor een Festyfit VIP Business ticket.
BESTEL VOOR 1 JULI MET KORTING
Dagen
102
Uren
18
Minuten
05
Seconden
28
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 LOCATIE: ARNHEM
Bestel je tickets voor 1 juli, dan betaal je slechts € 45,- (i.p.v. € 59,-) voor een Festyfit Sports ticket, of € 75,- (i.p.v. € 99,-) voor een Festyfit VIP Business ticket.
EASRLY BIRD TICKETS
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram