festyfit-logo
Tickets kopen

Pieter v/d Hoogenband


Koop tickets


15:30 - 16:15
Chef de mission - Learnings uit de topsport
Pieter is een veelgevraagd spreker op congressen en bijeenkomsten in het bedrijfsleven. Als drievoudig Olympische kampioen in een mondiale sport als zwemmen zit Pieter vol verhalen, anekdotes en wijsheden die een breed publiek fascineert en inspireert. Zijn enthousiaste manier van vertellen werkt aanstekelijk. En of je nou van sport houdt of niet, in elke verhaal zit een boodschap die voor iedereen luid en duidelijk is. Want het is niet alles goud wat er blinkt bij Pieter. Fysiek leed, druk van buitenaf en de twijfel die soms genadeloos toeslaat in het leven van een topsporter zijn onderdeel van zijn verhaal. Van ieders verhaal. Het gaat erom hoe hij hiermee om is gegaan op de momenten waarop de spanning het hoogst was. Door middel van historische beeldfragmenten neem Pieter je mee in zijn belevingswereld als topsporter én als persoon. Een inhoudelijk verhaal met de nodige humor, vleugen zelfspot en interactie met het publiek. Met uiteraard de kwaliteit die men van een Olympisch kampioen mag verwachten. En wie weet een hele stapel medailles van Team NL in de tas, want de Olympische spelen zijn op dat moment immers net achter de rug!
EARLY BIRD TICKETS
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 | LOCATIE: ARNHEM
Bestel je tickets voor 1 juli, dan betaal je slechts € 45,- (i.p.v. € 59,-) voor een Festyfit Sports ticket, of € 75,- (i.p.v. € 99,-) voor een Festyfit VIP Business ticket.
BESTEL VOOR 1 JULI MET KORTING
Dagen
102
Uren
17
Minuten
49
Seconden
55
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 LOCATIE: ARNHEM
Bestel je tickets voor 1 juli, dan betaal je slechts € 45,- (i.p.v. € 59,-) voor een Festyfit Sports ticket, of € 75,- (i.p.v. € 99,-) voor een Festyfit VIP Business ticket.
EASRLY BIRD TICKETS
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram