festyfit-logo
Tickets kopen

Rob Trousselot


Koop tickets


10:00 - 11:00
Community Building voor optimale klantenbinding
Hoe hechter de klantengroep, hoe stabieler jouw inkomstenstroom! Maar hoe houd je de achterdeur van jouw bedrijf dicht, want iedere opzegging is er één te veel, toch? En hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf meer betekent voor jouw klanten, dan alleen hun wekelijkse training/coaching sessies? Deze masterclass leert jou zeer veel praktische en eenvoudig toe te passen acties om jouw klanten voor het leven te behouden. Rob is een veelzijdig branche ondernemer. Naast zijn eigen Fitness en PT studio's is hij oprichter en mede-eigenaar van LIJFSTIJL Coaches, een kennisnetwerk dat op zakelijk en inhoudelijk gebied nagenoeg alles faciliteert voor startende, maar zeker ook reeds ervaren Health Professionals. Kortom ga luisteren naar zijn lezingen, gebaseerd op 20+ jaar innovatieve branche ervaring en doe er voordeel mee voor jouw bedrijf!


15:40 - 16:40
De invloed van de juiste onboarding op een levenslange klantrelatie?
Je hebt maar één kans voor een eerste indruk! De juiste start met een nieuwe klant maakt het verschil tussen stoppen voor het eind van het eerste contract of een levenslange klantrelatie. Maar hoe dan, vraag je je nu waarschijnlijk af? Leer tijdens deze workshop de juiste gesprekstechnieken, maar vooral alles over praktische onderwerpen zoals; verwachtingsmanagement, onderhandelen, zelfredzaamheid, klant educatie en nog veel meer. Stuk voor stuk essentiële technieken voor het opbouwen van een langdurige klantrelatie vanaf de start.
FESTYFIT 2024
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 | LOCATIE: ARNHEM
Op 3 juni gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
Dagen
126
Uren
03
Minuten
19
Seconden
55
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 LOCATIE: ARNHEM
Op 3 juni gaat onze website én ons programma live! Als eerste op de hoogte zijn van alle ins and outs? Laat dan hier jouw gegevens achter.
COMING SOON
Dagen
126
Uren
03
Minuten
19
Seconden
55
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram