festyfit-logo
Tickets kopen

Sofie Dijkman


Koop tickets


11:25 - 12:25
ClubJoy Aqua 11
New kid in town, Sofie Dijkman, staat garant voor een glimlach op je gezicht. Haar heerlijke humor zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt in haar les. Vol passie leert ze jou de gaafste moves. Sofie is ontwapenend en een multitalent. ClubJoy is dé ClubJoy groepsles in het water. Alle spieren worden getraind en de hartslag gaat flink omhoog. Een intensieve les is het zeker, maar het is ook een groepsles met een lage schokbelasting op de gewrichten. ClubJoy Aqua staat vooral bekend om de herkenbare muziek, die je waarschijnlijk volop meezingt tijdens jouw workout. Doen!


14:15 - 15:15
ClubJoy Dance Party 12
De routing van ClubJoy Dance Party varieert van latin tot show, van hiphop tot house. Moeilijk is het niet, aanstekelijk is het zeker! Laurie en Sofie weten als geen ander hoe je de zaal helemaal kan laten exploderen. Op zoek naar een energy boost? Doe dan mee aan ClubJoy Dance Party.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram