29 september 2024, CIOS ARNHEM

Festyfit
Business

Workshops | lezingen | netwerk
Festyfit business is NEW! Ontstaan vanuit de gedachte dat de Nederlandse fitness branche verenigd het krachtigst is, biedt Festyfit dit jaar een prachtige beursvloer met een compleet programma vol met keynotes en break-out sessions. Ook de lunch is verzorgd als je het VIP Business programma volgt. 
Clubeigenaren, managers, fitness leveranciers komen hier samen. Elkaar inspireren én connectie zoeken maakt het fitness landschap sterk. 
Dagen
102
Uren
16
Minuten
37
Seconden
18

Festyfit is powered by

Festyfit 2024
bij cios Arnhem

WORKOUTS
Volg een training bij de grootste namen uit binnen- en buitenland.
Zo staan LARZ a.k.a. The Energy Man, Step queen Janneke Bakker en de charismatische Christos Gabriel voor jou klaar om jou een onvergetelijke dag te bezorgen. Bekijk onze volledige presenter line-up onder presenters. 


FEEL GOOD & RELAXATION
Gewoon lekker (in het zonnetje) relaxen met een groovy sound op de achtergrond kan natuurlijk ook. Omgeven door een veelzijdige horeca, kun je tussen je activiteiten door even relaxed bijkomen. Pak een healthy snack en een drankje en geniet!
Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen in de branche? Laat jij bijpraten over alle trends en ontwikkelingen op een volledig ingerichte beursvloer. Op Festyfit kun je – naast jouw kennis – ook jouw netwerk vergroten.


EDUCATION
Kennis opdoen kan natuurlijk ook. De keuze is enorm. Festyfit heeft een uitgebreid programma met toonaangevende sprekers uit de branche. Fitness ondernemers, trainers óf gewoon de fanatieke sporter, iedereen zal geïnspireerd worden door sprekers als Linda Hogervorst, René Wantzing of Marco Swaan. Of het nu gaat over voeding, training, succesvol ondernemen, personal branding of persoonlijke ontwikkeling, it’s there! Kies je voor het VIP Business programma, dan word je zelfs verwelkomd door niemand minder dan Annemarie van Gaal, Alex van Ginneken of Pieter van den Hoogenband!
Lees meer

Wat kun je verwachten

PRESENTERS & LECTURERS

Business
Freerk Twijnstra (NL)
10:00 Hoe zorg je voor duurzame klantrelaties binnen de fitnessbranche
Powered by Start2Move Diverse studies tonen aan dat tot 80% van de mensen die zich aanmeldt bij een sportschool, binnen 6 maanden weer afhaakt. Daarnaast leidt minder sociale interactie met instructeurs tot 2,8x meer opzeggingen. Maar hoe zorg je nou voor een hoge retentie? In deze seminar geeft Freerk, docent en mentor bij Start2Move, uitleg over bovenstaande en worden onderstaande vragen beantwoord: Hoe zorg je ervoor dat jouw kernproduct (het training- of beweegprogramma) zodanig gefaciliteerd en vormgegeven is, zodat klanten bij je blijven en de retentie omhooggaat? Hoe kom je tot de juiste inhoud? Hoe houd je het motiverend voor de klanten? Uiteraard is er ook ruimte voor vragen en interactie!
Business
Marco Swaan (NL)
13:45 Maak je klaar voor jouw unieke klantreis
Powered by Clubpanner. Elke club heeft zijn eigen unieke aanpak in de diverse contactmomenten met hun leden. Marco geeft jou de handvatten om te kijken hoe jij jouw unieke klantreis kunt inrichten of wanneer je dit al hebt hoe je hem nog verder kunt optimaliseren. Hij inspireert je met vooraanstaande voorbeelden uit de industrie, die gebaseerd zijn op jarenlange data en ervaring, waardoor jij deze kunt inzetten voor jouw club. Marco is zelf 17 jaar clubeigenaar geweest en brengt niet alleen zijn passie voor fitness, maar ook zijn rijke ervaring mee bij deze workshop. Marco is een erkende trainer, presentator en opleider bij ClubJoy en Cyclemasters geweest. In zijn vrije weekenden is hij regelmatig als entertainer op het podium te vinden. Zijn workshops geeft hij dan ook met volle overgave en enthousiasme waardoor je helemaal meegezogen wordt in zijn kennis van deze industrie.
Business
Pieter v/d Hoogenband (NL)
15:30 Chef de mission - Learnings uit de topsport
Pieter is een veelgevraagd spreker op congressen en bijeenkomsten in het bedrijfsleven. Als drievoudig Olympische kampioen in een mondiale sport als zwemmen zit Pieter vol verhalen, anekdotes en wijsheden die een breed publiek fascineert en inspireert. Zijn enthousiaste manier van vertellen werkt aanstekelijk. En of je nou van sport houdt of niet, in elke verhaal zit een boodschap die voor iedereen luid en duidelijk is. Want het is niet alles goud wat er blinkt bij Pieter. Fysiek leed, druk van buitenaf en de twijfel die soms genadeloos toeslaat in het leven van een topsporter zijn onderdeel van zijn verhaal. Van ieders verhaal. Het gaat erom hoe hij hiermee om is gegaan op de momenten waarop de spanning het hoogst was. Door middel van historische beeldfragmenten neem Pieter je mee in zijn belevingswereld als topsporter én als persoon. Een inhoudelijk verhaal met de nodige humor, vleugen zelfspot en interactie met het publiek. Met uiteraard de kwaliteit die men van een Olympisch kampioen mag verwachten. En wie weet een hele stapel medailles van Team NL in de tas, want de Olympische spelen zijn op dat moment immers net achter de rug!
Business
Annemarie van Gaal (NL)
12:45 Tegenwind vraagt om inventief ondernemen
Annemarie van Gaal geniet van het podium, maar nog meer geniet ze ervan om anderen te inspireren en motiveren om anders te denken. Een lezing is wat haar betreft pas geslaagd als iedereen met minimaal drie nieuwe inzichten en vijf ideeën de zaal verlaat. De ondernemers carrière van Annemarie begon in de negentiger jaren in Rusland, waar ze de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette. In Nederland werd ze ook bekend door haar inzet voor bewustwording in financiële zaken. Daarnaast is Annemarie investeerder in verschillende ondernemingen, adviseur en commissaris bij diverse grote bedrijven. Ze is geïnteresseerd in alle aspecten van het ondernemerschap waarbij lef en innovatie een grote rol spelen. Er is weinig dat haar afschrikt of ontmoedigt omdat zij ervan overtuigd is dat er voor iedere uitdaging of complex vraagstuk goede oplossingen te vinden zijn. Onze branche kent roerige tijden. De uitdagingen die op ons zijn afgeworpen en de tegenwind die onze branche ervaart zijn niet mis. We hebben Annemarie gevraagd om ons te komen inspireren met haar creatieve inzichten en ideeën.
Business
Alex van Ginneken (NL)
10:00 Groeien met AI - kansen in de fitness business
Alex van Ginneken is serie-ondernemer, business coach en extreem sporter. Met een achtergrond in het opzetten van zes online bedrijven en zeven jaar ervaring als business coach, deelt Alex zijn passie en de kansen die AI biedt in de fitness & lifestyle business. Hij gelooft dat AI de sleutel is tot groei, meer zichtbaarheid en verhoogde productiviteit, met minimale investeringen. Zijn motto: “Think big, start small, scale fast”. In deze praktische sessie laat hij je concreet zien hoe je met AI jouw business kunt verbeteren door processen slimmer, beter en vooral efficiënter te maken. En je marketing & sales activiteiten kunt opschalen. Kortom, je leert hoe je door de inzet van AI meer impact in minder tijd kunt maken. Na deze sessie heb je gegarandeerd een compleet andere kijk op AI en kun je vol enthousiasme aan de slag met AI in jouw bedrijf. Samen met Alex ontdek je de kansen van AI voor jouw business.
Business
Peter van der Steege (NL)
11:00 Ontgrendel de geheimen van Personal Branding
Powered by Fitbrand. Peter van der Steege is jouw gids in de wereld van branding. Met ruim 15 jaar ervaring in het opzetten van meer dan 100 krachtige merken, waaronder Basic-Fit. Met meer dan 15 jaar ervaring in het opbouwen van merken als Basic-Fit, geef ik je een insider blik op wat echt telt voor elke succesvolle ondernemer: Personal Branding. In de overvolle markt van vandaag is het vinden van jouw unieke stem essentieel. Het gaat niet alleen om wat je doet, maar vooral om hoe je het doet en hoe je anderen laat zien wie je bent. Dit is hoe je opvalt, verbinding maakt en je netwerk uitbreidt. Op 29 september duik ik tijdens het FestyFit Festival dieper in hoe je jouw persoonlijke merk kunt ontwikkelen dat niet alleen jouw ware zelf laat zien, maar ook resoneren zal met je ideale klant. Verwacht geen gewone lezing, maar een dynamische sessie vol praktische tips, echte voorbeelden en natuurlijk een flinke dosis inspiratie. Maak je klaar om geïnspireerd te worden, je perspectieven te verbreden en leider in het veld te worden? Dan ben je ook in staat om jouw merk naar een hoger niveau te tillen.
Business
René Wantzing (NL)
11:00 Hoe je veranderingen in jouw organisatie wél succesvol doorvoert!
Powered by Mindset Bedrijfsontwikkeling. René Wantzing verzorgt een inspirerende lezing voor managers en eigenaren van fitnessondernemingen. René zal zijn uitgebreide expertise delen over hoe gewenste of noodzakelijke veranderingen en verbeteringen succesvol door te voeren binnen je fitnessonderneming. Uit onderzoek van McKinsey (2009) blijkt dat 70% van de voorgenomen veranderingen nooit wordt gerealiseerd. René wil dit patroon doorbreken en zal de bezoekers meenemen in beproefde strategieën en technieken om veranderingen wél succesvol te implementeren. Mis deze unieke kans niet om waardevolle, praktische tips en inzichten te verkrijgen en daarmee uw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Bestel direct jouw Festyfit tickets

Tickets kopen

Selecteer jouw FestyFit Area

Area 1
Area 2
food court
Area 4
rainy days
Area 6
Area 7
Area 8
Area 9
Area 10
AREA 11
AREA 12
AREA 13
AREA 14
AREA 15
Area 16
Area 17
09:30 - 09:45
Grand opening 
12:45 – 13:30
Beurs / Netwerkplein
-
15:30 – 16:15
beurs / Netwerkplein
-
09:30 - 09:45
Grand opening (NETWERKPLEIN)
10:00  - 10:45
-
-
11:00 - 11:45
-
-
12:45 - 13:30
-
-
13:45 - 14:30
-
-
15:30 - 17:15
-
-
09:30 - 09:45
Grand opening (NETWERKPLEIN)
11:00 - 11:45
STEP
LARZ
12:45 - 13:30
Step
Janneke Bakker
09:30 - 09:45
Grand opening (NETWERKPLEIN)
10:00  - 10:45
-
-
11:00 - 11:45
-
-
12:45 - 13:30
-
-
13:45 - 14:30
-
-
15:30 - 16:15
-
-
09:30 - 09:45
Grand opening (NETWERKPLEIN)
12:45 - 13:30
ClubJoy yoga 81
Marjan sunfire, Nanda groen, sofie dijkman
09:30 - 09:45
Grand opening (NETWERKPLEIN)
10:00  - 10:45


12:45 - 13:30
-
-
13:45 - 14:30
-
-
15:30 - 16:15
-
-
09:30 - 09:45
Grand opening (NETWERKPLEIN)
11:00 - 11:45
-
to be announced
15:30 - 16:15
-
to be announced
09:30 - 09:45
Grand opening (NETWERKPLEIN)
10:00  - 10:45
padel
Arwin romeijn
11:00 - 11:45
Padel
Arwin romeijn
12:45 - 13:30
padel
Arwin romeijn
13:45 - 14:30
padel
Arwin romeijn
15:30 – 16:15
padel
Arwin romeijn
09:30 - 09:45
Grand opening (NETWERKPLEIN)
10:00  - 10:45
-
to be announced
11:00 - 11:45
FIt is the Shit, and you all know it’s true!
Koen Bakker
12:45 -13:30
-
to be announced
13:45 - 14:30
-
to be announced
15:30 - 16:15
-
to be announced
09:30 - 09:45
Grand opening (NETWERKPLEIN)
10:00  - 10:45
DANCE
Christos Gabriel
11:00 - 11:45
Buddy Workout (KWF)
NL Actief
12:45  - 13:30
HIIT
Ronny van de Ven
13:45  - 14:30
ClubJoy Booty & Core
Andres van den Ham, Tara Greven, MIndy thoolen
15:30  - 16:15
WORKOUT BY LARZ
Lars Schuijling
9:30 - 9:45
Grand opening (NETWERKPLEIN)
10:00 - 16:15
Pumptrack - vrije inloop
9:30- 9:45
Grand Opening (NETWERKPLEIN)
10:00 - 16:15
ARCHERY - VRIJE INLOOP
PUMPTRACK Vrije inloop
PUMPTRACK Vrije inloop
11:00 - 11:45
PUMPTRACK Vrije inloop
PUMPTRACK Vrije inloop
12:45  - 16:40
PUMPTRACK Vrije inloop
PUMPTRACK Vrije inloop
10:00  - 16:40
PUMPTRACK Vrije inloop
PUMPTRACK Vrije inloop
09:30 - 09:45
Grand opening (area 1)
09:30 - 09:45
Grand opening (AREA 1)
10:00  - 11:00
-
11:25 – 12:25
-

14:15 – 15:15
-
15:40 – 16:40
-
09:30 - 09:45
Grand opening (AREA 1)
10:00  - 16:15
Pumptrack Vrije inloop
09:30 - 09:45
Grand opening (AREA 1)
10:00  - 16:15
Archery Vrije inloop

Festyfit tickets

Business

Festyfit VIP BUSINESS ticket

€ 99,- single ticket
Krijg toegang tot exclusieve keynotes van sprekers als Annemarie van Gaal, Pieter van den Hoogenband en Alex van Ginneken. Laat je inspireren tijdens break-out sessions en ontmoet en spreek toonaangevende partners uit de branche. Met een Festyfit VIP Business ticket krijg je toegang tot alle activiteiten!
  • Exclusieve toegang tot keynotes 
  • Volg workouts naar keuze
  • Pak een interessante lezing mee
  • Meet & greet op de beursvloer
  • Lekker ontspannen en genieten van het festival gevoel
  • Lunch inbegrepen

 

 

Officiële partners van festyfit

Hoe werkt het online inschrijven?

Stap 1

Klik op de button “TICKETS KOPEN”.

Stap 2

Je bent nu in de ticketshop beland. Klik hier bij “Entreeticket” op de “+” en/of “-“ knop om het gewenst aantal deelnemers te selecteren.

Stap 3

Vink de checkbox aan “I agree to the terms of service of Eventix”. Hiermee accepteer je de algemene voorwaarden van Eventix. Klik op “Next” om vervolgens de gewenste workouts per deelnemer te kunnen selecteren.

Stap 4

Vul in het eerste veld je eigen gegevens en in het volgende veld de naam en het e-mailadres van de (eerste) deelnemer in. Wanneer je zelf ook deelnemer bent, kun je klikken op “fill in”. Je gegevens worden dan overgenomen uit het eerste veld.

Stap 5

Selecteer per uur de gewenste workout of lezing. Je klikt op “▽” en krijgt vervolgens een keuzemenu te zien. Nadat je jouw keuze(s) hebt gemaakt klik je op “Next”.

Stap 5A

Indien meer deelnemers worden aangemeld, herhaal je stap 5 voor de overige deelnemers.

Stap 6

Kies je betaalmethode en klik vervolgens op “Place order”. Volg de betaalinstructies op die je ziet op het scherm. Na betaling wordt jouw ticket toegestuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres.

Belangrijk:

Neem je ticket mee naar het event. Dit kan digitaal op je smartphone, of je neemt een uitgeprint ticket mee.
EARLY BIRD TICKETS
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 | LOCATIE: ARNHEM
Bestel je tickets voor 1 juli, dan betaal je slechts € 45,- (i.p.v. € 59,-) voor een Festyfit Sports ticket, of € 75,- (i.p.v. € 99,-) voor een Festyfit VIP Business ticket.
BESTEL VOOR 1 JULI MET KORTING
Dagen
102
Uren
16
Minuten
37
Seconden
18
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 LOCATIE: ARNHEM
Bestel je tickets voor 1 juli, dan betaal je slechts € 45,- (i.p.v. € 59,-) voor een Festyfit Sports ticket, of € 75,- (i.p.v. € 99,-) voor een Festyfit VIP Business ticket.
EASRLY BIRD TICKETS
crossmenuchevron-downwarningcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram