29 september 2024, CIOS ARNHEM

Festyfit
SPORTS

Workouts | lifestyle | netwerk
Fitness enthusiasts opgelet. Dit programma is waanzinnig. Met maar liefst 70 activiteiten is de keuze reuze. De beste presenters uit binnen- en buitenland staan voor jou klaar om jou de workout van je leven te bezorgen. Verwacht op en top beleving, opzwepende beats en vooral veel energy! Een training volgen bij Energy Man Larz Schuijling, je spieren flink laten branden tijdens een workout ClubJoy Power, een body & mind sessie volgen bij Tatjana Plotnikova of Marjan Sunfire. Het is zomaar een greep uit de line-up. 
Dagen
102
Uren
16
Minuten
29
Seconden
13

Festyfit is powered by

Festyfit 2024
bij cios Arnhem

WORKOUTS
Volg een training bij de grootste namen uit binnen- en buitenland.
Zo staan LARZ a.k.a. The Energy Man, Janneke Bakker, of de charismatische Christos Gabriel voor jou klaar om jou te laten schitteren! Bekijk onze presenter line-up voor een volledig overzicht van alle trainers. Je wordt niet teleurgesteld!


FEEL GOOD & RELAXATION
Gewoon lekker (in het zonnetje) relaxen met een groovy sound op de achtergrond kan natuurlijk ook. Omgeven door een veelzijdige horeca, kun je tussen je activiteiten door even relaxed bijkomen. Pak een healthy snack en een drankje en geniet!
Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen in de branche? Laat jij bijpraten over alle trends en ontwikkelingen op een volledig ingerichte beursvloer. Op FESTYFIT kun je – naast jouw kennis – ook jouw netwerk vergroten.


EDUCATION
Kennis opdoen kan natuurlijk ook. De keuze is enorm. FESTYFIT heeft maar liefst vijf lecture rooms met sprekers voor alle doelgroepen. Fitness ondernemers, trainers óf gewoon de fanatieke sporter, iedereen zal geïnspireerd worden door bekende sprekers zoals Linda Hogervorst. Of het nu gaat over voeding, training, succesvol ondernemen, personal branding of persoonlijke ontwikkeling, it’s there! Met ruim twintig lezingen grijp je nooit mis.
Lees meer

Wat kun je verwachten

PRESENTERS & LECTURERS

Sports
Daniël van Schaik (NL)
12:45 Looptraining voor personal trainers
Powered by Start2Move Hardlopen wordt een steeds belangrijker onderdeel in de fitnessbranche. Met alleen al de toename van de populariteit van Hyrox, krijgt hardlopen een steeds belangrijkere plek in fitnesstrainingen. In mijn praktijk voor inspanningstesten en hardlooptechniek analyses zie ik steeds meer sporters uit de fitnessbranche die beter willen leren lopen. Maar hoe pak je dat aan? Tijdens deze presentatie ga ik in op 2 belangrijke onderwerpen. Trainingsleer en hardlooptechniek. Welke trainingsvormen zijn er. Wat kan je met trainen in hartslagzones? Bestaat de ideale hardlooptechniek? Welke hardlooptechniek onderdelen kan je zelf trainen. De presentatie wordt onderbouwd met concrete voorbeelden uit de inspanningstesten met ademgasanalyse (CPET) en hardlooptechniek metingen d.m.v. de Runscribe hardlooptechniek analyse pods. Tijdens de opleiding tot looptrainer van Start2Move staan deze onderwerpen eveneens op de planning. In deze opleiding leer je daarnaast hoe je deze materie kan overbrengen op jouw klanten.
Sports
Joeval Benjamins (NL)
11:00 De zwakke schakel bij performance training
Powered by Start2Move Joeval Benjamins is sportfysiotherapeut met een enorme voorliefde voor training geven en trainers trainen. Het opsporen van de weak link om deze vervolgens te verbeteren en zo de atleet naar een hoger niveau te tillen is voor hem het ultieme doel van Performance Training. Hij neemt je mee met voorbeelden, anekdotes en een vleugje humor, waardoor je na afloop niet alleen met extra kennis maar ook met handzame testen en adviezen de zaal verlaat en vermoedelijk de dagen erna meteen mee aan de slag kunt.
Sports
Koen Bakker (NL)
11:00 FIt is the Shit, and you all know it’s true!
Powered by Start2Move Tijdens deze bootcamp workshop ervaar je een geweldige mix van kracht en conditietraining. Door een grote variatie aan oefeningen en bomvol inspiratie zorgt deze uitdagende outdoor workout ervoor dat je hele lichaam maximaal aan het werk wordt gezet, je hartslag omhoog schiet en het zweet je uitbreekt! Dit is de ultieme workout die je niet wil missen! “Feel good, look good, play good!”
Sports
Edwin Keet (NL)
10:00 Clubjoy power 84
Edwin Keet is de man die altijd lacht, behalve als hij honger heeft ;-) De gelijkenis met de hulk is er zeker en dan hebben we het niet over de kleur groen. IJzersterk is Edwin niet alleen in zijn fysiek, hij is ook een top coach die jou kundig door een stevige training weet te loodsen.
Sports
Kevin Puttileihalat (NL)
13:45 Jump!
Powered by Jump! Jumpworkout oftewel Jump! is een intervaltraining, van 30 tot 45 minuten, waarbij je op de beat van opzwepende muziek verschillende springbewegingen maakt op speciaal hiervoor ontwikkelde fitnesstrampolines met een hoge funfactor. Door de elastische vering in de trampoline train je al je spieren, zonder belasting van je gewrichten. Dit zorgt voor een verbeterde balans en coördinatie van het lichaam. Het is een efficiënte training voor buik, benen, billen en maakt je hele lichaam stevig. Gelijktijdig verbeteren de dynamische oefeningen het uithoudingsvermogen. Wie is Kevin? Begonnen met een cursus spinning om als eigenaar van sportschool Workout Geleen, waar ook Tara Greven werkzaam is, als back-up te kunnen fungeren voor groepslessen. Al snel kwam er een vaste les om ervaring op te doen en dat beviel hem en de deelnemers goed. Spinning werd uitgebreid naar bootcamp, kickfun, personal training en uiteindelijk na vele malen te zijn getagd in trampolinefilmpjes Jump! Nieuwe instructeurs voor de Jumples waren moeilijk te vinden, dus besloot hij, ruim vijf jaar geleden, de Jump! zelf op te zetten als ondernemer en instructeur. Zijn creativiteit, enthousiasme en beleving in combinatie met deze unieke les die niet overal wordt gegeven trekt nog altijd volle zalen live op locatie, maar ook online met het nieuwe online Jumpworkoutconcept via www.jumpworkout.nl
Sports
Linda Hogervorst (NL)
11:25 Darmgezondheid (Gut Health) en sportprestaties
Powered by Start2Move. Linda Hogervorst is diëtist en voedingswetenschapper (MSc)) Als fanatieke sporter heb je er vaak van alles voor over om je sportprestaties te verbeteren. Veel trainen is cruciaal, maar het inzetten van de juiste sportvoedingsstrategieën is ook belangrijk. Voeding levert immers de energie en bouwstoffen om te kunnen presteren tijdens het sporten en te herstellen na het sporten. Een relatief nieuw onderzoeksgebied is de rol van onze darmgezondheid (“gut health”) in relatie tot sportprestaties. Tijdens deze lezing leer je wat de relatie is tussen het voedingspatroon, de darmgezondheid en de sportprestaties. Wat kunnen we doen om onze darmgezondheid te verbeteren? Is het bijvoorbeeld belangrijk om probiotica te gaan gebruiken?
Sports
Roel Bors (NL)
13:45 Waarom hebben veel fitnessprogramma’s onvoldoende transfer naar sport en/of dagelijks leven?
Powered by Start2Move. Dynamische stabiliteit verwijst naar het vermogen van een systeem om terug te keren naar een stabiele toestand na een verstoring. Hierbij zijn veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid belangrijke overwegingen. Ik leg uit wat de functie van dynamische stabiliteit is binnen fitnessprogramma’s en waarom dit een meerwaarde is in doelen gerelateerd aan sport en of dagelijks leven. Dit door inzet van innovatieve tools en queing.
Sports
Tatjana Plotnikova (NL)
11:00 Pilates
To be announced
13:45 Pilates
To be announced
Sports
Larz (NL)
11:00 Step by LARZ
Een stevige step workout van International Nike Master Trainer Lars Schuijling mag natuurlijk niet ontbreken op welk fitness event dan ook. Bereid je voor op een ongekend gave routine die je niet voor mogelijk zou houden. Larz tilt zijn step workouts steeds weer naar ongekende hoogte en neemt jou mee in zijn overweldigende energie. Nee zeggen is geen optie. Daag jezelf uit en doe mee!
15:30 Workout by LARZ
Zeg je Larz, dan denk je van oudsher aan waanzinnige hiphop workouts en next level step routines. Dat Larz een multitalent is mag duidelijk zijn. De laatste jaren heeft hij zich meer en meer toegespitst op trendy workouts en HIIT-trainingen die hij onder andere geeft bij Saints & Stars in Amsterdam. Zijn Holy Shred workouts zijn daar een waar begrip. Op FESTYFIT mag je zijn HIIT-training aan den lijve ondervinden. Are you ready to get shredded?
Sports
Janneke Bakker (NL)
12:45 Step
Zeg je step, dan zeg je Janneke Bakker! Ze is de ongekroonde queen of step. Haar routines staan bekend om een fantastische opbouw, waardoor iedereen kan meedoen. Step lessen van Janneke zijn fun, happy en subliem opgebouwd. Wil jij shinen op een step? Dan moet je zeker meedoen met Janneke!

Bestel direct jouw Festyfit tickets

Tickets kopen

Selecteer jouw FestyFit Area

Area 1
Area 2
food court
Area 4
rainy days
Area 6
Area 7
Area 8
Area 9
Area 10
AREA 11
AREA 12
AREA 13
AREA 14
AREA 15
Area 16
Area 17
09:30 - 09:45
Grand opening 
12:45 – 13:30
Beurs / Netwerkplein
-
15:30 – 16:15
beurs / Netwerkplein
-
09:30 - 09:45
Grand opening (NETWERKPLEIN)
10:00  - 10:45
-
-
11:00 - 11:45
-
-
12:45 - 13:30
-
-
13:45 - 14:30
-
-
15:30 - 17:15
-
-
09:30 - 09:45
Grand opening (NETWERKPLEIN)
11:00 - 11:45
STEP
LARZ
12:45 - 13:30
Step
Janneke Bakker
09:30 - 09:45
Grand opening (NETWERKPLEIN)
10:00  - 10:45
-
-
11:00 - 11:45
-
-
12:45 - 13:30
-
-
13:45 - 14:30
-
-
15:30 - 16:15
-
-
09:30 - 09:45
Grand opening (NETWERKPLEIN)
12:45 - 13:30
ClubJoy yoga 81
Marjan sunfire, Nanda groen, sofie dijkman
09:30 - 09:45
Grand opening (NETWERKPLEIN)
10:00  - 10:45


12:45 - 13:30
-
-
13:45 - 14:30
-
-
15:30 - 16:15
-
-
09:30 - 09:45
Grand opening (NETWERKPLEIN)
11:00 - 11:45
-
to be announced
15:30 - 16:15
-
to be announced
09:30 - 09:45
Grand opening (NETWERKPLEIN)
10:00  - 10:45
padel
Arwin romeijn
11:00 - 11:45
Padel
Arwin romeijn
12:45 - 13:30
padel
Arwin romeijn
13:45 - 14:30
padel
Arwin romeijn
15:30 – 16:15
padel
Arwin romeijn
09:30 - 09:45
Grand opening (NETWERKPLEIN)
10:00  - 10:45
-
to be announced
11:00 - 11:45
FIt is the Shit, and you all know it’s true!
Koen Bakker
12:45 -13:30
-
to be announced
13:45 - 14:30
-
to be announced
15:30 - 16:15
-
to be announced
09:30 - 09:45
Grand opening (NETWERKPLEIN)
10:00  - 10:45
DANCE
Christos Gabriel
11:00 - 11:45
Buddy Workout (KWF)
NL Actief
12:45  - 13:30
HIIT
Ronny van de Ven
13:45  - 14:30
ClubJoy Booty & Core
Andres van den Ham, Tara Greven, MIndy thoolen
15:30  - 16:15
WORKOUT BY LARZ
Lars Schuijling
9:30 - 9:45
Grand opening (NETWERKPLEIN)
10:00 - 16:15
Pumptrack - vrije inloop
9:30- 9:45
Grand Opening (NETWERKPLEIN)
10:00 - 16:15
ARCHERY - VRIJE INLOOP
PUMPTRACK Vrije inloop
PUMPTRACK Vrije inloop
11:00 - 11:45
PUMPTRACK Vrije inloop
PUMPTRACK Vrije inloop
12:45  - 16:40
PUMPTRACK Vrije inloop
PUMPTRACK Vrije inloop
10:00  - 16:40
PUMPTRACK Vrije inloop
PUMPTRACK Vrije inloop
09:30 - 09:45
Grand opening (area 1)
09:30 - 09:45
Grand opening (AREA 1)
10:00  - 11:00
-
11:25 – 12:25
-

14:15 – 15:15
-
15:40 – 16:40
-
09:30 - 09:45
Grand opening (AREA 1)
10:00  - 16:15
Pumptrack Vrije inloop
09:30 - 09:45
Grand opening (AREA 1)
10:00  - 16:15
Archery Vrije inloop

Festyfit tickets

SPORTS

Festyfit SPORTS ticket

59,- single ticket
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wi
  • Volg workouts naar keuze
  • Pak een interessante lezing mee
  • Meet & greet op de beursvloer
  • Lekker ontspannen en genieten van het festival gevoel

Officiële partners van festyfit

Hoe werkt het online inschrijven?

Stap 1

Klik op de button “TICKETS KOPEN”.

Stap 2

Je bent nu in de ticketshop beland. Klik hier bij “Entreeticket” op de “+” en/of “-“ knop om het gewenst aantal deelnemers te selecteren.

Stap 3

Vink de checkbox aan “I agree to the terms of service of Eventix”. Hiermee accepteer je de algemene voorwaarden van Eventix. Klik op “Next” om vervolgens de gewenste workouts per deelnemer te kunnen selecteren.

Stap 4

Vul in het eerste veld je eigen gegevens en in het volgende veld de naam en het e-mailadres van de (eerste) deelnemer in. Wanneer je zelf ook deelnemer bent, kun je klikken op “fill in”. Je gegevens worden dan overgenomen uit het eerste veld.

Stap 5

Selecteer per uur de gewenste workout of lezing. Je klikt op “▽” en krijgt vervolgens een keuzemenu te zien. Nadat je jouw keuze(s) hebt gemaakt klik je op “Next”.

Stap 5A

Indien meer deelnemers worden aangemeld, herhaal je stap 5 voor de overige deelnemers.

Stap 6

Kies je betaalmethode en klik vervolgens op “Place order”. Volg de betaalinstructies op die je ziet op het scherm. Na betaling wordt jouw ticket toegestuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres.

Belangrijk:

Neem je ticket mee naar het event. Dit kan digitaal op je smartphone, of je neemt een uitgeprint ticket mee.
EARLY BIRD TICKETS
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 | LOCATIE: ARNHEM
Bestel je tickets voor 1 juli, dan betaal je slechts € 45,- (i.p.v. € 59,-) voor een Festyfit Sports ticket, of € 75,- (i.p.v. € 99,-) voor een Festyfit VIP Business ticket.
BESTEL VOOR 1 JULI MET KORTING
Dagen
102
Uren
16
Minuten
29
Seconden
12
DATUM : ZONDAG 29-09-2024 LOCATIE: ARNHEM
Bestel je tickets voor 1 juli, dan betaal je slechts € 45,- (i.p.v. € 59,-) voor een Festyfit Sports ticket, of € 75,- (i.p.v. € 99,-) voor een Festyfit VIP Business ticket.
EASRLY BIRD TICKETS
crossmenuchevron-downwarningcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram